«Όταν πρότεινα τη θεωρία της σχετικότητας, ελάχιστοι με κατάλαβαν και αυτό που θα αποκαλύψω τώρα θα συγκρουστεί με την παρανόηση και την προκατάληψη του κόσμου.

 

Σου ζητώ να φυλάξεις τα γράμματα για όσο διάστημα χρειαστεί, χρόνια, δεκαετίες, έως ότου η κοινωνία είναι αρκετά προηγμένη για να δεχτεί αυτό που θα εξηγήσω παρακάτω.

Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή δύναμη που, μέχρι σήμερα, η επιστήμη δεν έχει βρει επίσημη εξήγηση για αυτήν. Είναι μια δύναμη που περιλαμβάνει και διέπει όλους, είναι πίσω από κάθε φαινόμενο που λειτουργεί στο σύμπαν και δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί από εμάς. Αυτή η παγκόσμια δύναμη είναι η ΑΓΑΠΗ.

 

Όταν οι επιστήμονες ερεύνησαν για μια ενοποιημένη θεωρία του σύμπαντος ξέχασαν την πιο ισχυρή αόρατη δύναμη. Η αγάπη είναι φως, που φωτίζει αυτούς που δίνουν και λαμβάνουν. Η αγάπη είναι βαρύτητα, επειδή κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται έλξη για άλλους. Η αγάπη είναι δύναμη, διότι πολλαπλασιάζει το καλύτερο που έχουμε, και επιτρέπει στην ανθρωπότητα να μην σβήσει στον τυφλό εγωισμό της. Η αγάπη ξεδιπλώνει και αποκαλύπτει. Για την αγάπη ζούμε και πεθαίνουμε. Αγάπη είναι ο Θεός και Θεός είναι η αγάπη.

 

Η δύναμη αυτή εξηγεί τα πάντα και δίνει νόημα στη ζωή. Αυτή είναι η μεταβλητή που έχουμε αγνοήσει για πολύ καιρό, ίσως γιατί φοβόμαστε την αγάπη, γιατί είναι η μόνη ενέργεια στο σύμπαν που ο άνθρωπος δεν έχει μάθει να οδηγεί κατά βούληση.

 

Για να δώσω ορατότητα στην αγάπη, έκανα μια απλή αντικατάσταση στην πιο διάσημη εξίσωση μου. Αν αντί για E = mc2, δεχθούμε ότι η ενέργεια για να θεραπεύσει τον κόσμο μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την αγάπη όταν πολλαπλασιάζεται με την ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη που υπάρχει, διότι δεν έχει όρια.

 

Μετά την αποτυχία της ανθρωπότητας στη χρήση και τον έλεγχο των άλλων δυνάμεων του σύμπαντος, που έχουν στραφεί εναντίον μας, είναι επιτακτική ανάγκη να τραφούμε με ένα άλλο είδος ενέργειας …

 

Αν θέλουμε το είδος μας να επιβιώσει, αν θέλουμε να βρούμε το νόημα της ζωής, αν θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο και κάθε ον με αισθήσεις που κατοικεί σε αυτόν , η αγάπη είναι η μία και μοναδική απάντηση.

 

Ίσως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να κάνουμε μια βόμβα αγάπης, μια συσκευή αρκετά ισχυρή ώστε να καταστρέψει εντελώς το μίσος, τον εγωισμό και την απληστία που καταστρέφουν τον πλανήτη.

 

Ωστόσο, κάθε άτομο φέρει μέσα του μια μικρή αλλά ισχυρή γεννήτρια αγάπης της οποίας η ενέργεια περιμένει να απελευθερωθεί.

 

Όταν μάθουμε να δίνουμε και να λαμβάνουμε αυτή την παγκόσμια ενέργεια, αγαπητή Lieserl, θα έχουμε επιβεβαιώσει ότι η αγάπη κατακτά τα πάντα, είναι σε θέση να ξεπεράσει τα πάντα, γιατί η αγάπη είναι η πεμπτουσία της ζωής.

 

Με λυπεί βαθύτατα που δεν μπόρεσα να εκφράσω ό, τι έχω στην καρδιά μου, που χτυπά για σένα μια ζωή. Ίσως είναι πολύ αργά για να ζητήσω συγγνώμη, αλλά καθώς ο χρόνος είναι σχετικός, πρέπει να σου πω ότι σ’ αγαπώ και πως χάρη σε εσένα έφτασα στην τελική απάντηση!»

 

Ο πατέρας σου,

Άλμπερτ Αϊνστάιν»

 

Πώς επηρεάζει η αγάπη &  η ποιότητα ζωής την υγεία μας; 

Ο άνθρωπος που ταλαιπωρείται από προβλήματα-ψυχολογικά, νοητικά και σωματικά-όταν θελήσει να τα αντιμετωπίσει είναι απαραίτητο πρώτα να τα προβάλει στην οθόνη του μυαλού του, να τα κατανοήσει και έτσι θα μπορέσει να βελτιώσει την υγεία του σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, νοητικό και σωματικό.

 

Ο νους τις περισσότερες φορές τροφοδοτεί την καρδιά με κακές σκέψεις και αναστατώνει τον άνθρωπο, γι΄αυτό πρέπει να καθαρίσουμε την καρδιά μας, να διώξουμε τις αρνητικές σκέψεις και να αφήσουμε χώρο για τις σωστές και θετικές.

 

Ο έμπειρος πνευματικός άνθρωπος γίνεται ο καλύτερος γιατρός του εαυτού του, με τη σοφία του στέλνει αγάπη, εμπνέει εμπιστοσύνη, ηρεμεί και θεραπεύεται.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης, ο ανθρώπινος οργανισμός, αποτελείται από διάφορα συστήματα και όργανα. Κάθε σύστημα έχει τους δικούς του τρόπους λειτουργίας και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς την συνεργασία των υπόλοιπων συστημάτων.

 

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, είναι απαραίτητη η σωστή ροή ενέργειας του νευρικού συστήματος. Τα νεύρα δεν πρέπει να εμποδίζονται στην έξοδό τους από την σπονδυλική στήλη, μιας και αυτό δημιουργεί παρεμβολές που επηρεάζουν την λειτουργία και τον συντονισμό ολόκληρου του σώματος, με αποτέλεσμα να χάνεται η ομοιόσταση και το ανθρώπινο σώμα να αρρωσταίνει.

 

Τελικά, σε ποιους νόμους υπακούει το νευρικό σύστημα; Ποια δύναμη κάνει τα νεύρα να λειτουργούν και να παρέχουν ζωή σε κάθε κύτταρο?

 

Η απάντηση είναι απλή, η ίδια τη ζωή! Το ανθρώπινο σώμα και γενικότερα η ζωή υπακούν στους νόμους της φύσης, εάν τους παραβιάσουμε θα βιώσουμε την αρρώστια, την άρνηση, την κατήφεια. Αντίθετα, αν τους υπακούσουμε θα έχουμε υγεία, ηρεμία, ευτυχία και ότι καλύτερο μπορεί να μας προσφέρει η ζωή μας.