Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τι να περιμένεις

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας έχουμε τρεις συγκεκριμένους στόχους. Αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό για να ξεκινήσουμε σωστά την συνεργασία μας και να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σχέδιο για την επίτευξη των στόχων σου.

01

Γνωριμία

Πρώτα απ 'όλα, θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σου, να σε γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τους στόχους σου.
02

Αξιολόγηση

Θα κάνουμε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού σου συστήματος και με τη βοήθεια εξοπλισμού τελευταίας γενιάς θα διερευνήσουμε η λειτουργική τους κατάσταση.
03

Έναρξη

Θα λάβεις ένα εξατομικευμένο σχέδιο φροντίδας που θα βασίζεται στα αποτελέσματα των εξετάσεων σου. Αυτά, καθώς και άλλες προσωπικές συστάσεις, θα τα συζητήσουμε μαζί για να διαμορφώσουμε το καταλληλότερο πλάνο φροντίδας για σένα.

Το επόμενο βήμα

Η χειροπρακτική φροντίδα δεν είναι άλλο ένα "μαγικό χάπι" για όλα τα προβλήματά σου. Οι χειροπρακτικές ανατάξεις της σπονδυλικής στήλης επιτρέπουν στο νευρικό σύστημα να λειτουργεί σωστά και αυτό με την σειρά του βοηθάει στην ανάκτηση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοΐαση.

Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για την ανάκαμψη μετά από μια κρίση της υγείας μας ή από μια χρόνια ασθένεια. Ωστόσο, στόχος μας είναι να φροντίζεις τη σπονδυλική σου στήλη και το νευρικό σου σύστημα με τακτικούς ελέγχους, όμοια με τον τρόπο που φροντίζεις τα δόντια σου. Είναι χαρά μας να φροντίζουμε ανθρώπους που βάζουν μακροπρόθεσμους στόχους και οραματίζονται βέλτιστη υγεία κι ευεξία για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Προσωπικές μαρτυρίες