Ψάχνετε τρόπο να αναβαθμίσετε την ποιότητα ζωής σας;

Παρέχουμε χειροπρακτική φροντίδα σε όλη την οικογένεια

directions
Καλως Ορισες

Το πρώτο ινστιτούτο χειροπρακτικής φροντίδας στην Κέρκυρα

Βασίλης & Τομ

Εμείς οι ίδιοι είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση του οργανισμού μας. Για να ανακτήσουμε την υγεία μας, ή να την διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα, είναι απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή μας καθώς και η λήψη των σωστών αποφάσεων. Ίσως αυτό ακούγεται δύσκολο, ωστόσο γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ – θα σε βοηθήσουμε! Η φροντίδα που παρέχουμε στο γραφείο μας είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα. Η καλή λειτουργία της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού σου συστήματος θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σου ακόμη και σε τομείς που δεν είχες καν φανταστεί!
Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση!

Γιατί να μας επιλέξεις;

Πιστοποιημένη εκπαίδευση

Ο Βασίλης και ο Τομ έχουν αποφοιτήσει από το Anglo-European College of Chiropractic, που βρίσκεται στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας. Ολοκλήρωσαν τις πενταετείς σπουδές τους αποκτώντας και τον τίτλο του Masters of Chiropractic.
stars

Εξαιρετικό επίπεδο φροντίδας

Στο Ινστιτούτο, νοιαζόμαστε για σένα! Θα σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεσαι για να πετύχεις τη βέλτιστη ποιότητας ζωής.
clock

Άμεσα ραντεβού για σένα

Τώρα μπορείς να κλείσεις αλλά και να αλλάξεις τα ραντεβού σου και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας.
pin

Βολική τοποθεσία, μπροστά από το λιμάνι

Είναι πολύ εύκολο να φτάσεις στο ινστιτούτο μας, με οποιοδήποτε μέσο κι αν διαλέξεις, ενώ ακριβώς δίπλα θα βρεις ένα μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ. Πραγματικά, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.
Τι να περιμενεις

Είναι πραγματικά απλό

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας έχουμε τρεις συγκεκριμένους στόχους. Αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό για να ξεκινήσουμε σωστά τη συνεργασία μας και να διαμορφώσουμε το ιδανικό σχέδιο για την επίτευξη των στόχων σου.
01

Γνωριμία

Πρώτα απ 'όλα, θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σου, να σε γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τους στόχους σου.
02

Αξιολόγηση

Θα κάνουμε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού σου συστήματος και με τη βοήθεια εξοπλισμού τελευταίας γενιάς θα διερευνήσουμε η λειτουργική τους κατάσταση.
03

Έναρξη

Θα λάβεις ένα εξατομικευμένο σχέδιο φροντίδας που θα βασίζεται στα αποτελέσματα των εξετάσεων σου. Αυτά, καθώς και άλλες προσωπικές συστάσεις, θα τα συζητήσουμε μαζί για να διαμορφώσουμε το καταλληλότερο πλάνο φροντίδας για σένα.

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε εμάς

Αν κάποιο από αυτά τα "προειδοποιητικά σημάδια" σού ακούγεται γνωστό, τότε ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη χειροπρακτική φροντίδα.
Πόνος ή δυσφορία σε οποιαδήποτε περιοχή της σπονδυλικής στήλης
Μωρά που κλαίνε "χωρίς λόγο", επαναλαμβανόμενες ωτίτιδες, περιγεννητικές κακώσεις
Αίσθημα χαμηλής ενέργειας ή διαταραχές ύπνου
Ενοχλήσεις κατά την εγκυμοσύνη, προβλήματα γονιμότητας, διαταραχές εμμήνου ρύσεως
Συχνοί τραυματισμοί
Κακή στάση σώματος και άγχος που σχετίζεται με την εργασία

Το επόμενο βήμα

Η χειροπρακτική φροντίδα δεν είναι άλλο ένα "μαγικό χάπι" για όλα τα προβλήματά σου. Οι χειροπρακτικές ανατάξεις της σπονδυλικής στήλης επιτρέπουν στο νευρικό σύστημα να λειτουργεί σωστά και αυτό με την σειρά του βοηθάει στην ανάκτηση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοΐαση.

Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για την ανάκαμψη μετά από μια κρίση της υγείας μας ή από μια χρόνια ασθένεια. Ωστόσο, στόχος μας είναι να φροντίζεις τη σπονδυλική σου στήλη και το νευρικό σου σύστημα με τακτικούς ελέγχους, όμοια με τον τρόπο που φροντίζεις τα δόντια σου. Είναι χαρά μας να φροντίζουμε ανθρώπους που βάζουν μακροπρόθεσμους στόχους και οραματίζονται βέλτιστη υγεία κι ευεξία για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μερικά από τα οφέλη της χειροπρακτικής

  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
  • Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Βελτίωση της λειτουργίας της πέψης
  • Αύξηση των επιπέδων ενέργειας
  • Βελτίωση της αναπνοής
  • Μείωση της πίεσης του αίματος
  • Βελτίωση της οπτικής οξύτητας
  • Βελτίωση της γλωσσικής ικανότητας και της διάθεσης σε παιδιά με αυτισμό
  • Αύξηση της μυϊκής δύναμης
  • Μείωση της χρήσης οπιούχων παυσιπόνων

Οι συνεργάτες μας

Παρακάτω αναγράφονται επιχειρήσεις και οργανισμοί που με χαρά υποστηρίζουμε και συνεργαζόμαστε.

Προσωπικές μαρτυρίες