Χειροπρακτική στην Κέρκυρα

Δεν θα ήταν τέλειο να απολάμβανες τις διακοπές σου στην Κέρκυρα χωρίς κανέναν περιορισμό;

Λοιπόν, έχουμε καλά νέα! Μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

directions
Καλως Ορισες

Χειροπράκτες
στην Κέρκυρα

Βασίλης και Τομ

Επισκέπτεσαι συχνά κάποιον χειροπράκτη και θα ήθελες να συνεχίσεις το ίδιο και στις διακοπές σου; Ή μήπως σκέφτεσαι να “καλομάθεις” τον εαυτό σου με την χειροπρακτική, μιας κι είσαι διακοπές; Στο Ινστιτούτο μας, παρέχουμε φροντίδα σε ανθρώπους, σαν κι εσένα, που επιθυμούν να απολαύσουν στο έπακρο τις διακοπές τους, διασφαλίζοντας ότι η σπονδυλική στήλη και το νευρικό τους σύστημα λειτουργούν άριστα. Έτσι, μπορείς να κινείσαι με άνεση και να έχεις όλη μέρα ενέργεια, με μόνη έγνοια πώς θα περάσεις ακόμα πιο όμορφα στις διακοπές σου.

Γιατί να μας επιλέξεις;

stars

Εξαιρετικό Επίπεδο Φροντίδας

Στο Ινστιτούτο μας, νοιαζόμαστε για σένα! Θα σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεσαι για να απολαύσεις χωρίς έγνοια τις διακοπές σου.
pin

Βολική τοποθεσία, μπροστά από το λιμάνι της Κέρκυρας

Η πρόσβαση στο Ινστιτούτο μας είναι εύκολη, καθώς βρίσκεται δίπλα ακριβώς από ένα μεγάλο πάρκινγκ. Πραγματικά, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.
clock

Ευέλικτες ώρες ραντεβού

Στο Ινστιτούτο λειτουργούμε μόνο με ραντεβού. Επικοινώνησε μαζί μας το συντομότερο για να μάθεις πότε μπορούμε να σε δούμε.
Η διαδικασία

Τι να περιμένεις

Εάν βλέπεις τακτικά κάποιον χειροπράκτη και μπόρεις να μας δώσεις τις απαράιτητες πληροφορίες για την φροντίδα σου, μπορούμε να σε δούμε το συντομότερο δυνατό. Εάν αυτή είναι η πρώτη σου φορά ή δεν έχεις επισκεφτεί τον χειροπράκτη σου για αρκετό καιρό, δεν πειράζει, απλά θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να μαζέψουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σου παρέχουμε την κατάλληλη χειροπρακτική φροντίδα. Υπάρχουν 3 μόνο βήματα για να ακολουθήσεις:
01

Κάλεσέ μας

Θέλουμε να σε βοηθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, γι’ αυτό πρέπει να μάθουμε περισσότερα για σένα.
02

Ώρα για ανάταξη

Το ραντεβού περιλαμβάνει μια εξατομικευμένη ανάλυση της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού σου συστήματος, η οποία και υποδεικνύει την χειροπρακτική φροντίδα που θα σου παράσχουμε.
03

Απόλαυσε τις διακοπές σου

Κανένα εμπόδιο δεν σε εμποδίζει πλέον να απολαύσεις τις διακοπές σου!

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε εμάς

Αν κάποιο από τα παρακάτω σού ακούγεται γνωστό, η χειροπρακτική φροντίδα είναι πιθανότατα αυτό που χρειάζεσαι.
Νιώθεις πόνο στην μέση, που σε περιορίζει από τις δραστηριότητές σου;
Εύχεσαι τα προβλήματα με την σπoνδυλική σου στήλη να μην έμπαιναν εμπόδιο στις διακοπές σου;
Θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου κατά την διάρκεια των διακοπών;

Φροντίδα στον χώρο σου

Γιατί να μην κάνεις λίγο πιο εύκολη την ζωή σου και να έχεις το Χειροπράκτη σου κατ’ οίκον; Εάν βρίσκεσαι υπό Χειροπρακτική φροντίδα στον τόπο διαμονής σου, μπορούμε να σου παρέχουμε ανατάξεις, άνετα και βολικά, στο κατάλυμα όπου περνάς τις διακοπές σου. Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πώς μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό.

Οι συνεργάτες μας

Παρακάτω αναγράφονται επιχειρήσεις και οργανισμοί που με χαρά υποστηρίζουμε και συνεργαζόμαστε.

Προσωπικές μαρτυρίες