Χειροπρακτική φροντίδα

Τι είναι η χειροπρακτική

Η χειροπρακτική βασίζεται στην αρχή ότι το σώμα μας είναι εξαιρετικά ευφυές· γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ώστε να προσαρμοστεί στους στρεσογόνους παράγοντες του περιβάλλοντος και της καθημερινής ζωής, καθώς και πώς να ανακάμψει από ασθένειες και τραυματισμούς.

Το νευρικό σύστημα είναι αυτό που ενορχηστρώνει όλες τις αμέτρητες διαδικασίες του σώματος. Αν αυτό το σύστημα έχει παρεμβολές, τότε η επικοινωνία του σώματος διακόπτεται. Έτσι, διαμορφώνεται ένα δυσλειτουργικό σώμα, το οποίο με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να οδηγήσει σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή ασθένειας μπορούμε να σκεφτούμε. Η χειροπρακτική δεν αποτελεί θεραπεία αυτών των ασθενειών, ωστόσο αντιμετωπίζει τις παρεμβολές της επικοινωνίας του νευρικού συστήματος μέσω των ανατάξεων στη σπονδυλική στήλη, ώστε να επιτρέψει στο σώμα να επαναλειτουργήσει άριστα.

Η προσέγγισή μας

Η αρχή της χειροπρακτικής ξεκινάει από τη στενή σχέση μεταξύ της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού συστήματος. Αν η σπονδυλική στήλη δεν λειτουργεί σωστά, το νευρικό σύστημα θα υποφέρει, και αντίστροφα. Στο ινστιτούτο μας, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αξιολόγηση και τη μέτρηση και των δύο αυτών συστημάτων, προκειμένου να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε εμάς

Αν κάποιο από αυτά τα "προειδοποιητικά σημάδια" σού ακούγεται γνωστό, τότε ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη χειροπρακτική φροντίδα.
Πόνος ή δυσφορία σε οποιαδήποτε περιοχή της σπονδυλικής στήλης
Μωρά που κλαίνε "χωρίς λόγο", επαναλαμβανόμενες ωτίτιδες, περιγεννητικές κακώσεις
Αίσθημα χαμηλής ενέργειας ή διαταραχές ύπνου
Εχοχλήσεις κατά την εγκυμοσύνη, προβλήματα γονιμότητας, διαταραχές εμμήνου ρύσεως
Συχνοί τραυματισμοί
Κακή στάση σώματος και άγχος που σχετίζεται με την εργασία

Γιατί να μας επιλέξεις;

Πιστοποιημένη εκπαίδευση

Ο Βασίλης και ο Τομ έχουν αποφοιτήσει από το Anglo-European College of Chiropractic, που βρίσκεται στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας. Ολοκλήρωσαν τις πενταετείς σπουδές τους αποκτώντας και τον τίτλο του Masters of Chiropractic.
stars

Εξαιρετικό επίπεδο φροντίδας

Στο Ινστιτούτο, νοιαζόμαστε για σένα! Θα σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεσαι για να πετύχεις τη βέλτιστη ποιότητας ζωής.
clock

Άμεσα ραντεβού για σένα

Τώρα μπορείς να κλείσεις αλλά και να αλλάξεις τα ραντεβού σου και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας.
pin

Βολική τοποθεσία, μπροστά από το λιμάνι

Είναι πολύ εύκολο να φτάσεις στο ινστιτούτο μας, με οποιοδήποτε μέσο κι αν διαλέξεις, ενώ ακριβώς δίπλα θα βρεις ένα μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ. Πραγματικά, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.

Προσωπικές μαρτυρίες

  Σώθηκε ο γάμος!
  “Ξύπνησα το πρωί του Σαββάτου, σχεδόν ανίκανος να περπατήσω. Ο Δρ. Βασίλης μπόρεσε να με δει μέσα σε 2 ώρες. Μετά την συνεδρία, ήμουν σε θέση να περάσω το υπόλοιπο της ημέρας στο γαμήλιο πάρτυ του κολλητού μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ!”
  Tim Lovett
  Πραγματικά χαρούμενος!
  “Έφτασα στο Αλμπίρ και μετά την πολύωρη πτήση, είχα μεγάλη δυσκολία στο να σταθώ όρθιος, να καθήσω ή να χαλαρώσω.Έχοντας μεγάλη προϊστορία με προβλήματα στην μέση λόγω της δουλείας μου αλλά και ενός ατυχήματος που είχα παλαιότερα με την μηχανή, είδα τον Δρ. Βασίλη. Η φροντίδα και η θεραπεία που έλαβα ήταν εξαιρετική και εκτός αυτού, με εκπαίδευσε να φροντίζω τον εαυτό μου καλύτερα. Ότι και να πω θα είναι λίγο για τον Δρ. Βασίλη και την χειροπρακτική.”
  Robert Overbury